Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

BB CREAMS

BB CREAMS - REVIEW(In Greek)

Γειά σε όλους! Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα review σχετικά με κάποιες BB Creams που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτόν τον καιρό και έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας! Στο παρακάτω Post αναφέρεται καθαρά η δίκη μου προσωπική άποψη, απλά θα το θεωρούσα ως βοήθεια για κάποιες κοπέλες που ψάχνουν την κατάλληλη BB για εκείνες. Ωστόσο πάμε να τις δούμε μια-μια πιο αναλυτικά:

NIVEA:

H bb της Nivea είναι μία απο τις BB, για τις οποίες θα μιλήσουμε σήμερα. Την αναφέρω πρώτη γιατί Η NIVEA είναι μια πολύ αγαπημένη μάρκα τόσο απο γυναίκες, όσο και άντρες. Αρχικά ας μιλήσουμε για το χρώμα της. Εγώ διάλεξα την απόχρωση "Light". H κρέμα αυτή βγαίνει σε ροζ τόνους όπου δυστυχώς δεν ταιριάζουν στις επιδερμίδες με κίτρινες υποτόνους. Επίσης, κατά την εφαρμογή, την ένοιωθα αρκετά  παχύρευστη. Όταν την άπλωσα άφησε στο πρόσωπο μου μια αίσθηση πιο πολύ οτι φοράω κάποιο foundation παρα μια BB cream, και αυτό ήταν κατι που με απογοήτευσε.
Γενικές πληροφορίες: Το αρωμά της θυμίζει την κλασσική ενυδατική ημέρας της ίδιας εταιρείας και εχει SPF 10, που είναι αρκετά χαμηλότερο απο άλλες bb.

CARROTEN:



 Η κρέμα ΒΒ από την Carroten θυμίζει περισσότερο αντιλιακή κρέμα προσώπου παρά κρέμα bb. Το άρωμα της είναι καθαρά μυρωδιά αντιλιακού και παρόλο που έχει χρώμα δεν μένει πάνω στο πρόσωπο. Επίσης είναι λιπαρή, κάτι που επίσης δεν μου άρεσε. Συμπερασματικά η κρέμα αυτή δεν είναι καθόλου καληπτική αλλά παρ'όλα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα ως αντιλιακή κρέμα προσώπου.

GARNIER:

Η συγκεκριμένη κρέμα με άφησε αρκετά ευχαριστημένη, καθώς έχει αποχρώσεις για κίτρινους υποτόνους, όπως εγώ, είναι καληπτική, όχι πάρα πολύ αλλα καλύπτει κάποιες τυχόν ατέλειες. Επίσης έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα και απορροφάται αμέσως από το πρόσωπο. Σχετικά με δείκτη προστασίας δεν μπορώ να σας αναφέρω κάτι, καθώς δεν αναγράφεται τίποτα στη συσκευασία της. μα καλά τόσο καλή bb χωρίς SPF(?) Περίεργο δεν νομίζετε; 

VICHY:

Άφισα αυτήν την κρεμούλα για το τέλος καθώς μου άφισε πολλά ερωτηματικά. Άρχικα έχει μια περίεργη "ξυνή" μυρωδιά και αυτό αρχικά σαν πρώτη όψη δεν μου άρεσε. Όταν την άπλωσα στο πρόσωπό μου, μου φάνηκε αρκετά εώς πολύ λιπαρή για κανονικά δέρματα. Δεν απορροφάται γρήγορα και λόγω της λιπαρότητας αφίνει μια γυαλάδα σε όλο το πρόσωπο,χρειάζεται 100% πούδρα απο πάνω της. Επιπλέον σε θέμα κάλυψης, είναι ελάχιστα καλυπτική. Αυτό που μου άρεσε ηταν οτι έχει SPF 25, αλλά και πάλι προσωπικά δεν θα την προτιμούσα.

6 σχόλια:

  1. Geia sou!
    Poli kalo kai voithitiko post idika otan vlepeis tin siskevasia apo tin palia sou BB na adeiazei epikindina!

    Kanontas mia mikri erevna gia tin BB tis Garnier anakalipsa oti telika exei SFP 15 me prostasia UVA alla kai UVB.
    Nomizo tha einai i epomeni! :)



    Nina @
    floatingalways.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου και σενα! Να σου πω την αληθεια εγω δεν τις πολυεμπιστευομουν γιατι ειναι σχετικα νεα μοδα και ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να σου προκαλεσει κλπ, αλλα βλεποντας οτι τις χρησιμοποιουν ΤΟΣΕΣ πολλες γυναικες ειπα ας δοκιμασω! Αυτες οι κρεμουλες και οι 4 ηταν σε δειγματακια και σε κανονικο μεγεθος θα παρω της Garnier! δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πολυ σε σχεση με τις αλλες 3! σ ευχαριστω για το σχολιο :*

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Σε ευχαριστούμε πολύ! Της Garnier προσωπικά δεν μου κάθεται καλά στο πρόσωπο γιατί αφήνει πολύ λιπαρότητα και δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες όπως η δική μου. Ευτυχώς, έχουν βγάλει και αυτή για τη ματ όψη για την οποίο έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι λιγο λυπαρη αλλα με πουδριτσα απο πανω εμενα μ καθεται καλα! παντως τωρα θα θελα να δοκιμασω μια της L'oreal! Aπ'οτι μ πε μια φιλη ειναι καλη και δν ειναι τοσο λιπαρη οσο οι περισσοτερες! σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο! φιλιααα :*

      Διαγραφή
  3. εχω και εγω την Idealia αλλα δεν με αφησε ικανοποιημενη! το αρωμα της θυμιζει κρεμες αυτομαυρισματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει μια καπως ξυνη μυρωδια η αληθεια ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny