Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η μάχη των Empties!


Γειά σας κορίτσια! Η σημερινή μου ανάρτηση θα ναι κάτι που λίγο πολύ σε όλες μας αρέσει: "Τελειωμένα" προϊόντα και η προσωπική μου άποψη για το κάθε ένα ξεχωριστά. Είχατε ποτέ κάποιο απο αυτά τα προϊόντα; Έχουμε την ίδια ή άλλη άποψη; Παμε να δουμε! 


  1. Αρχικά θα ξεκινήσω με ένα προϊόν που χρησιμοποιώ σε όλο το σώμα:

Όπως είδατε και απο την εικόνα μιλάω για το johnson's baby oil με χαμομήλι. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το λάδι, είναι χρόνια αγαπημένο και όπως είπα και πιο πάνω το χρησιμοποιώ για σώμα, αλλά και στο πρόσωπο μου και στα μαλλιά μου καμιά φορά πριν το λούσιμο. Πιστεύω ότι σε θέμα σύστασης είναι ένα πολυ ελαφρύ λάδι και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα αφίνοντάς την ελαφρώς αρωματισμένη, απαλή και ενυδατωμένη.   

2.Στη συνέχεια θα αναφέρω πάλι ένα λαδάκι αυτή τη φορά αποκλειστικά για τα μαλλιά.
Είναι το KERASTASE ELIXIR K ULTIME με σύμπλεγμα oleo και άρωμα που μαγνητίζει και τις πιο απαιτητικές(όπως εγώ). Αυτό το λαδάκι είναι ενα υπέροχο πραγματικά προϊόν, το άρωμά του είναι ότι καλύτερο έχω μυρίσει ποτέ για μαλλιά και γενικώς δίνει στα μαλλιά την ενυδάτωση που χρειάζονται και τα αφίνει άψογα αρωματισμένα. Αυτό το λαδάκι είναι η 2η ή η 3η φορά που τελειώνω μπουκαλάκι, το οποίο το βρίσκετε στα κομμωτήρια και έρχεται στα 125 ml στα 34,50 ευρώ. Πραγματικά πιστεύω οτι είναι "τσιμπημένο" καθώς πλέον στο εμπόριο μπορεί κανείς να βρεί με πολύ λιγότερα χρήματα. Εγώ βέβαια το χα βρει και στα 27 σε έκπτωση...

3.Ας αναλύσουμε τώρα μια κρέμα για το πρόσωπο.
Ενυδατική κρέμα ημέρας απο την Nivea με SPF 15. Η συγκεκριμένη κρέμα ας πούμε πως μου "έκατσε" καλά στο πρόσωπό μου. Αφίνει μια απαλή αίσθηση ενυδάτωσης,δεν αφίνει καμία γυαλάδα η λιπαρότητα στο πρόσωπο όταν απορροφηθεί(αυτο είναι κάτι που μ αρέσει αρκετά), έχει διακριτικό άρωμα που δεν προκαλεί κάποιο πονοκεφάλο η γενίκως κάποιο πρόβλημα τέτοιου τύπου και παράλληλα η επιδερμίδα προστατεύεται απο τον ήλιο. Τι καλύτερος συνδιασμός για μια ενυδατική κρέμα! 

4.Αφού είπαμε για όλο το πρόσωπο ας περάσουμε στα χείλη όπου εδώ θα σας αναλύσω 2 προϊόντα.
(α) Liposan-FRUITY SPARKLE-Cherry
Και ποιά δεν έχει αγοράσει liposan κεράσι ή γενικως liposan; Πραγματικά αγαπημένο προϊόν βρίσκετα στα καταστήματα λιανικής και όλα μια χαρά. Αφίνει μια λάμψη στα χείλη σαν lip-gloss σε συνδιασμό με lip-balm, και αυτό είναι κάτι που μειώνει τη διαρκειά του. Οι καινούριες σειρές Liposan που έχουν την τάση να "γκλοσοφέρνουν" δεν την προτιμώ σε σχέση με τις παλαιότερες που έδιναν ΜΑΤΤ αποτέλεσμα. Σας παρακαλώ ματτ σειρές γυρίστε πισώ :"(

(β)APIVITA-Lip care with Chamomile
Σε αντίθεση με εκείνο της liposan, αυτό μ αρέσει πολύ. Βέβαια έχει και αυτό τα αρνητικά του. Αρχικά ενυδατώνει τέλεια τα χείλη και διαρκεί. 'Ομως ειδικά για τώρα το καλοκαίρι το ψυγείο το χρειάζεται!

5.Σειρά έχουν τα αποσμητικά-body spray
(α)Νοxzema-Memories
Αποσμητικό roll-on.Πραγματικά η συγκεκριμένη εταιρεία με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη καθώς με αυτό το αποσμητικό δεν εχω νοιώσει ποτέ "άβολα" και έχει διάρκεια. Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε πολύ λόγω της μυρωδιάς του, δεν ξέρω πιστεύω δεν μου έκατσε καλά στο σώμα μου. Αλλά από θέμα ποιότητας άπαικτο!  

(β)Β.U. hippy soul
Body spray απο την αγαπημένη B.U. Αρχικά να τονίσω ότι η συσκευασία είναι πανέμορφη, μου αρέσει τόσο! Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσα τόσο σαν αποσμητικό αλλα και σαν αρωματάκι στα ρούχα μου. Μου άρεσε το άρωμά του, αρκετά καλοκαιρινό και "φρέσκο" αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν :( 

6.Τέλος, θα σας δείξω μια κολονίτσα.
Η B.U. Trendy(αριστερά) είναι η κλασσική κολονίτσα με την πεταλούδα απ'έξω που πραγματικά δεν έχω βρει άνθρωπο(γυναίκες όσο και άντρες) που να μην τους αρέσει αυτή η συγκεκριμένη μυρωδιά. Έχει μια απαλή γλυκιά μυρωδιά που όμως για το καλοκαίρι μου άρεσε πολυ περισσότερο απ'΄οτι το χειμώνα.

Αυτά ήταν λοιπόν κάποια προϊόντα που "άδειασα" το τελευταίο διάστημα! θα χαρώ πολυ να μου πείτε και τη δική σας άποψη για κάποιο απο αυτά :)

4 σχόλια:

  1. Αυτό με τα lip balm της apivita ισχύει! Λιώνουν πανεύκολα και έτσι όσες φορές έχω πάρει τα βάζω κατευθείαν στο ψυγείο! Πολύ ωραίο το post σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοπελα μου αυτο στα μαλλια κανει δουλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτι κάνει η αλήθεια είναι αλλά εντάξει αμα επεξεργάζεσαι συνέχεια τα μαλλιά σου με θερμότητα απλά θα στα κρατά σε μία κατάσταση χωρίς να χειροτερεύουν δηλαδή, τώρα αν δεν κάνεις κάτι πιστεύω θα στα κάνει πολύ καλύτερα!

      Διαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny