Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Our Pure Soap-"Oups": REVIEW!


Γειά σας κορίτσια μου!  Έχω λείψει πολύ όμως επέστρεψα για να επανορθώσω! Σήμερα λοιπόν σας έχω ένα review σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας: our pure soaps "oups".
 H συγκεκριμένη εταιρεία παρασκευάζει σαπούνια και γενικότερα φυσικά καλλυντικά από αγνά και φυσικά υλικά όπως χυμοί φρούτων, έλαια και πολλά άλλα! Ας ξεκινήσουμε με τα σαπουνάκια τους! 
Bανίλια-Σοκολάτα

Aloe vera και χαμομήλι
 Πορτοκάλι-Κανέλα και παπαρουνόσπορο
 Με άρωμα "champion" (θυμίζει έντονα αντρικό άρωμα)

 Μέντα και λεμόνι
Αρχικά αξίζει να σημειωθεί οτι τα συγκεκριμένα σαπουνάκια έχουν υπέροχα χρώματα και μαγικούς συνδιασμούς αρωμάτων για όλα τα γούστα! Είναι κατάλληλα για το σώμα, για το πρόσωπο και τολμώ να πώ και για τα μαλλιά(!) Κατά τη διάρκεια του μπάνιου το άρωμά τους "ξεχύνεται" και αυτό είναι υπέροχο! Συγκεκριμένα εκείνο που περιέχει παπαρουνόσπορο είναι κατάλληλο για ένα μαλακό peeling. Απο θέμα σύστασης είναι πιο μαλακά σε σχέση με άλλες μπάρες σαπουνιών του εμπορίου καθώς όπως προαναφέρθηκε είναι κατασκευασμένα απο αγνά υλικά χωρίς να περιέχουν χημικά συντηρητικά και άλλες τέτοιες ουσίες. 

Συνεχίζω δείχνοντας το scrub και την κρεμούλα τους. 
Srcrub προσώπου και σώματος με λεμόνι, πορτοκάλι και κανέλα. 

 Το συγκεκριμένο scrub περιέχει χυμό από πορτοκάλι και λεμόνι και επίσης ξύσματα αυτών. Παράλληλα περιέχει κανέλα και ζάχαρη. Και εδώ έρχεται το όμορφο... Η ζάχαρη κάθεται στο κάτω μέρος του βάζου με αποτέλεσμα να πρέπει να το ανακατέψεις λίγο με το δάχτυλό σου προκειμένου να ενώσεις όλα τα υλικά μαζί. Εγώ όμως αυτό δεν το βρίσκω κακό καθώς μπορείς να κάνεις ένα απαλό peeling χρησιμοποιώντας μόνο τα ξύσματα των εσπεριδοειδών. Επίσης να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο scrub αφίνει την επιδερμίδα πολύ απαλή σαν μωρού ειδικά αμα συνδιαστεί με την κρέμα που θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Προσωπικά προτείνω να γίνεται βράδυ αυτή η διαδικασία για καλύτερα αποτελέσματα!

Kρέμα προσώπου και σώματος με βανίλια και μαστίχα.

Η συγκεκριμένη κρέμα συνδιάζει 2 υπέροχα ελληνικά αρώματα: την μαστίχα και την βανίλια. Μου θυμίζει τόσο το γλυκό "υποβρύχιο". Πραγματικά απίστευτος συνδιασμός! Η υφή της κρέμας αυτής είναι αρκετά παχύρευστη που θυμίζει βαζελίνη. Πιστεύω θα ταιριάζει τέλεια σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα, ειδικά σε συνδιασμό με το scrub πριν τον ύπνο, έχει τέλεια αποτελέσματα!

Σε γενικές γραμμές μου άρεσαν πολύ όλα ανεξαιρέτως. Οι τιμές τους είναι λογικές για φυτικά προϊόντα και συγκεκριμένα την κρέμα και το scrub θα τα αγοράσω στο μέλλον γιατί κάνουν μία εξαίσια δουλειά και κοστίζουν γύρω στα 3,50 ευρώ. Τα σαπουνάκια θέλουν ακόμα για να μου τελειώσουν οπότε μια χαρά! Επίσης  θεωρώ πως αυτά τα προϊόντα θα ήταν ένα όμορφο και "φυσικό" δώρο, σε μια ωραία σύνθεση γεμάτη χρώματα και αρώματα. Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; θα θέλατε να τα δοκιμάσετε; Περιμένω την άποψή σας στα σχόλια :*

8 σχόλια:

  1. Μου γυάλισαν η κρέμα και το απολεπιστικό!!!Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ομορφα φαίνονται!! Και με ωραιους συδυασμους αρωματων!:) μου αρεσουν πολυ που ειναι φυσικα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφα!!Και όπου φυσικό εγώ,πετάω σκούφιες!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωραία πραγματάκια!τα σαπουνάκια είναι δελεαστικά...ειδικά για δωράκι!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινονται υπέροχα προιόντα και με πολύ αγνά υλικά! Φαντάζομαι και τα αρώματα!! Πολύ ωραιο review :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny