Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Aφρόλουτρα που αξίζει να δοκιμάσετε!


Υπάρχει πιο υπέροχη στιγμή απο ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά απο μια κουραστική ημέρα; Εδώ λοιπόν σας έχω 5 αφρόλουτρα που είναι ακριβώς για αυτόν τον σκοπό! 
Ξεκινάω με την Lavera: 
Συνδιασμός βιολογικής βανίλιας και καρύδας. Ακριβώς επειδή προέρχεται απο βιολογικές πρώτες ύλες η μυρωδιά του είναι μυρωδιά πραγματικού φρούτου καρύδας και κλοναριού βανίλιας. Και τα 2 στοιχεία υπάρχουν με μεγάλη ένταση. Παρόλο που τα αρώματα αυτά απο μόνα τους είναι εκπληκτικά, δεν με ενθουσίασε ο συνδιασμός τους!  Αλλά θα μου πείτε γούστα είναι αυτά! Η μορφή του είναι τζελ και θα το πρότινα καλύτερα για ένα ντουζάκι. Τελικώς, Η μυρωδιά του δεν είναι έντονη πάνω στο σώμα, ούτε μένει μετά το μπάνιο.
Συνεχίζω με τα 2 μωράκια μου απο την PALMOLIVE.
H Palmolive είναι μια εταιρεία που με κάθε νέο προϊόν που "λανσάρει" με μαγεύει και εννοείται πως το παίρνω! Εδώ θα σας δείξω 2 απο τα αγαπημένα μου EVER!
Ξεκινώντας με το palmolive ayurituel joyous με άνθος λωτού και ινδικό mulberry. Δεν ξέρω απο που να αρχίσω κυριολεκτικά. Έχει απίστευτα έντονη μυρωδιά που κάνει όλο το δωμάτιο του μπάνιου να μοσχοβολά. Θα έλεγα ότι η μυρωδιά του είναι ελαφρώς γλυκιά αλλά απίστευτα έντονη. Έχει ένα υπέροχο χρώμα το κόκκινο του κρασιού, που λέμε.
Είναι μια υπέροχη επιλογή για κάποια που λατρεύει τις έντονες εξωτικές μυρωδιες!
 Η υφή του: Δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω τζελ καθως είναι πιο λεπτήρευστη.
Επόμενο: ΤHERMAL SPA.
 Ένα απίστευτο χαλαρωτικό άρωμα απο τον συνδιασμό άνθου Λωτού&bamboo
Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με το προηγούμενο. Έχει πολύ έντονο άρωμα και υπέροχο χρώμα, το συγκεκριμένο είναι ένα περλέ λιλά-φανταστικό!
 Παχύρευτση υφή με πλούσια αίσθηση.
 Kings&Queens: Mango
Ένα υπέροχο άρωμα εξωτικού μάνγκο! Μυρίζει έντονα και μεθυστικά τολμώ να πω. Δυστυχώς η μυρωδιά του δεν μένει στο σώμα, αλλά παρ'όλα αυτά έχει υπέροχο άρωμα κατα τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντουζ! 
 Παχύρευστη υφή με έντονο πορτοκαλί χρώμα που θυμίζει κρόκο αυγού!
Και τέλος: Κοrres
'Ενα κρεμοντούς με Γκουάβα. Έχει μια διακριτική μα πολύ spicy μυρωδιά guava, η οποία πιστεύω θα αρέσει περισσότερο σε γυναίκες μεγαλύτερες (30+) ακριβώς επειδή το άρωμα του είναι πολύ ιδιαίτερο. Έχει ενα ουδέτερο χρώμα της ώχρας θα έλεγα, και το προτίνω καθαρά για ένα γρήγορο ντουζάκι!  
 Λεπτύρευστη υφή και διακριτικό άρωμα!
 Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά; Έχετε κάποιο αγαπημένο αφρόλουτρο; Αν ναι, ποιο;


6 σχόλια:

  1. τα Palmolive είναι πολύ ωραία και έχουν τόοοοσες μυρωδιές για να διαλέξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχα όλα!!! λατρευω τα αφρόλουτρα του κορρε απλα δεν υπαρχουν!!! Εχω και από kings & queens με αρωμα ζαχαρενιο υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα υπέροχα!
    Μου άρεσαν και οι φωτογραφίες με τα καπάκια.
    Λατρεύω τα αφρόλουτρα και ζήλεψα το πρώτο με καρύδα βανίλια μμμμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω αγαπω τα αφρόλουτρα της Avon! Αυτα των 1000ml <3 απιστευτες μυρωδιες και τελειες μπουρμπουλυθρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα Palmolive εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου!ένιωθα πολύ αφυδατωμένο το δέρμα μου μετά το ντουζ!τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ του παπουτσάνη και μου αρέσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny