Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Lavera Review! ~ GR


Γειά σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα review σχετικά με την εταιρεία Lavera. Για όσες δεν ξέρετε, η εταιρεία αυτή είναι γερμανική και χρησιμοποίει βιολογικές πρώτες ύλες. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά ένα-ένα τα προϊόντα.

-Σαμπουάν Μήλο. 
 Είναι ένα σαμπουάν σε μορφή τζελ, δεν είναι δηλαδή κρεμωδές ή κάπως έτσι. Αυτό το σαμπουάν απευθύνεται σε κοπέλες που αγαπούν την μυρωδιά του πράσινου μήλου, βασικό, και που λούζονται καθημερινά. Είναι ένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση, δεν κάνει πάρα πολύ αφρό, αλλά μετα απο 2 χέρια νοιώθεις καθαρό το κεφάλι σου.

-Αφρόλουτρο Καρύδα-Βανίλια
 Συνδιασμός βιολογικής βανίλιας και καρύδας. Ακριβώς επειδή προέρχεται απο βιολογικές πρώτες ύλες η μυρωδιά του είναι μυρωδιά πραγματικού φρούτου καρύδας και κλοναριού βανίλιας. Και τα 2 στοιχεία υπάρχουν σε μεγάλη ένταση. Παρόλο που τα αρώματα αυτά απο μόνα τους είναι εκπληκτικά, δεν με ενθουσίασε ο συνδιασμός τους!  Αλλά θα μου πείτε γούστα είναι αυτά! Η μορφή του είναι τζελ και θα το πρότινα καλύτερα για ένα ντουζάκι. Τελικώς, η μυρωδιά του δεν είναι έντονη πάνω στο σώμα, ούτε μένει μετά το μπάνιο.

-Ενυδατική Κρέμα ημέρας με Καλεντούλα.
 Η συγκεκριμένη κρεμά απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες απο 15-25 ετων. Υπόσχεται ότι μειώνει τη λιπαρότητα του προσώπου. Ως κανονική-μικτή επιδερμίδα, παρατήρησα μια μικρή αλλαγή. Η συγκεκριμένη κρέμα μου άρεσε πολυ σαν βάση πριν το make-up ή απλά το concealer μου, βοηθούσε τα προϊόντα να "στρώνουν" καλύτερα πάνω στο προσωπό μου. Το μόνο που θα μπορούσα να θεωρήσω ώς αρνητικό θα ήταν η μυρωδιά της. Πολύ έντονη και σιγουρα θα εί9ναι ανυπόφορη για όσες δεν αντέχετε τις έντονες μυρωδιές. Εμένα πάντως με βοηθούσε να ξυπνήσω τα πρωινά. :Ρ

 -Foundation
 To συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα foundation. Δεν μου άρεσε. Δεν απλωνόταν ομοιόμορφα, δεν καλύπτει και κάθεται στις λεπτές γραμμές.

-Πούδρα
Και για το τέλος άφησα μια πουδρίτσα. Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο οχι τόσο για πούδρα όσο για high-lighter. Όπως βλέπετε και απο το swatch είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο και με πολλούς ιριδισμούς μέσα! Έχει πολύ ωραία υφή και καλή διάρκεια.
Επειδή η συγκεκριμένη συσκευασία είναι tester, η κανονική της συσκευασία είναι κάπως έτσι: 


Πως σας φάνηκαν τα προϊόντα που σας έδειξα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο ή γενικότερα κάτι απο την Lavera; Θα δοκιμάζατε;

3 σχόλια:

  1. το fountation και τη κρεμα προσωπου τα εχω και εγω τωρα ξεκιναω να τα δοκιμασω επισης αγαπω το highlighter τους και το body butter υπεροχο ποστ φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xμμ...αυτή η κρέμα προσώπου μου άρεσε όπως την περιέγραψες!!
    Ίσως την αναζητήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego den exo dokimasei akoma alla mou fenonte glykoulia olla :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny