Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

My first Mac lipstick and dupe! ~ GR


Είχα πει οτι στις επόμενες προσφορές της MAC θα πήγαινα να πάρω ενα κραγιονάκι και έτσι έγινε! Επέλεξα να πάρω ενα nude-μωβ χρωματάκι για να το φοράω συνεχώς και να χαίρομαι(!) σκεφτόμουν αρχικά να πάρω κάποιο απο τα κόκκινα αλλά αποφάσισα να πάρω μια τέτοια απόχρωση να είναι ευκολοφόρετη και να συνδιάζεται με πολλά μακιγιάζ. Εδώ σας έχω το cosmo της σειράς amplified και χάρηκα πολύ που βρήκα και το χρώμα και την υφή που ήθελα (MAC είναι αυτή) Έχει μια απίστευτη υφή,η οποία θυμίζει βούτηρο,  απλώνεται πολύ όμορφα στα χείλη χωρίς να τονίζει γραμμούλες , διάφορα σημαδάκια κλπ! Έχει ένα πολύ γλυκό άρωμα(τρελάθηκα) το όποιο δεν είναι και τόσο έντονο άλλα είναι ιδάνικο για κάτι που φοράς στα χείλη σου! Απο κάτω ακολουθεί μια φωτογραφία με το προϊόν στη συσκευασία του, το όνοματακι του και ενα swatch-ακι για να έχετε μία πλήρη εικόνα!  
Όπως αναγράφεται και στον τίτλο ακολουθεί ένα κραγιονάκι το οποίο είναι εξαιρετικά παρόμοιο. Είναι το Νο. 25 natural purple του αγαπημένου μας Κορρέ. Μοιάζουν τόσο στο χρώμα όσο και στην υφή! Με τη μόνη διαφορά στη μυρωδιά τους. Του Κορρέ είναι πιο γλυκό το άρωμά του και είναι πιο ενυδατικό και όχι τόσο "βουτηρένιο". Αυτό σημαίνει ότι δεν μένει τόσο πολύ στα χείλη όσο το cosmo της MAC άλλα ακριβώς επειδή είναι πολύ φυσικό χρώμα δεν φαίνεται ότι φοράγατε κάτι το οποίο έφυγε κλπ. Σίγουρα ΔΕΝ είναι το ίδιο όμως είναι ένα οικονομικότερο plan b για μια τέτοια απόχρωση! 

Από αρίστερα: Κορρές, Natural purple, MAC, cosmo.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα 2 ή γενικότερα κάποιο κραγιόν αυτών των εταιρειών; Αν ναι πείτε μου τη γνώμη σας!! 

11 σχόλια:

  1. Μμμ... μου αρέσει το cosmo! Toυ Κορρέ δεν με τρελαίνει. Ωραίες φωτογραφίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ ενυδατικο :/ ενω εχει πολυ ωραιο χρωμα και αρωμα δεν μ αρεσει η συσταση του τοσο πολυ :/

      Διαγραφή
  2. Ωραία απόχρωση το cosmo!Μέχρι τώρα έχω μόνο 3 κραγιονάκια από Mac. Το αγαπημένο μου είναι το snob!!Που το μαθαίνετε όταν έχει έκπτωση στα Mac??Με γεια σου αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μια απο την αλλη ξερεις πως ειναι!! σ'ευχαριστω καλο μου <3 ποια εχεις? :D

      Διαγραφή
  3. εχω το natural purple tou korre και ειναι απλα τελειο...μεγια το κραγιονακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω ειναι το απολυτο καθημερινο χρωμα για το χειμωνα! πολυ φυσικο και δινει μια "σταχπινια" στα χειλη! σ'ευχαριστω κουκλι μου <3

      Διαγραφή
  4. Εχω το cosmo! ♥
    Εχω 14-15 mac κραγιόν και τα αγαπώ όλα!
    Εχω κάνει και posts στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ όμορφα και τα δύο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny