Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Tips για τη σωστή χρήση των προίόντων!


Εμείς οι γυναίκες, ως όμορφο φύλο, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με πολλά προϊόντα, τα χρησιμοποιούμε όμως με τον σωστό τρόπο; Παρακάτω ακολουθεί ένας μικρός όδηγος με μικρές λεπτομέρειες που μπορεί τελικά να κάνουν τη διαφορά!

  1. Για καλύτερη διείσδηση των προϊόντων στην επιδερμίδα χρησιμοποιείτε το καθαριστικό σας gel ή το γαλάκτωμά σας πρωί και βράδυ. Μ'αυτόν τον τρόπο απομακρύνετε ίχνη μακιγιάζ και την λιπαρότητα και η αντίστοιχη ενυδατική κρέμα απορροφάται καλύτερα.
  2. Χρησιμοποιείτε πάντα τονωτική λοσιόν μετά τον καθημερινό σας καθαρισμό, τονώνει το δέρμα και επαναφέρει το PH του δέρματος στα φυσιολογικά του επίπεδα.
  3. Να εφαρμόζετε το scrub πάντα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.
  4. Μάσκες και scrub αφαιρούνται καλύτερα με χλιαρό νερό.
  5. Στις περιοχές του προσώπου που υπάρχουν λεπτές γραμμές ή ρυτίδες κάντε ένα ελαφρύ μασάζ(τσιμπήματα) πριν εφαρμόσετε τον ορό σας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται Υπεραιμία και τα ενεργά συσταστικά των προϊόντων απορρώνται καλύτερα.
  6. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ προϊόντα για όλο το πρόσωπο στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
  7. Η κρέμα ματιών εφαρμόζεται πάντα ταμποναριστά με κατεύθυνση απο μέσα προς τα έξω εως ώτου απορροφηθεί.
  8. Μπορείτε να αναμείξετε την κρέμα προσώπου σας με λίγες σταγόνες έλαιου argan. Μ' αυτόν τον τρόπο ενισχύεται τη δράση της και διευκολίνετε την εφαρμογή της.
  9. Ο ορός προσώπου χρησιμοποείται πάντα πριν την κρέμα για να ενισχύσει την δράση της. Τον εφαρμόζουμε σε καθαρό δέρμα για 2 περίπου λεπτά να απορροφηθεί πλήρως και μετά βάζουμε την κρέμα.
  10. Να χρησιμοποιείτε scrub 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, μειώνετε τα μαύρα στίγματα και την πιθανότητα επανεμφάνισής τους και το δέρμα σας φαίνεται πιο καθαρό και λαμπερό.
  11. Μην αμελείτε ποτέ την χρήση της κρέμας σας πρωί και βράδυ, είναι σημαντικό για την ενυδάτωση και την τροφή του δέρματος.
Αυτές ήταν 11  μικρές συμβουλές γύρω απο την σωστή εφαρμογή   των προϊόντων. Εσείς τα κάνετε όλα σωστά; ~Ελάτε τώρα σίγουρα κάτι θα σας είχε ξεφύγει... Ας μοιραστούμε τα λάθη μας στα σχόλια! 

6 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφο το post σου!!!!Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως πρέπει να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραιες οι συμβουλες σου!!! λοιπον εγω καμμια φορα βαμα νυστάζω πολύ μπορει να μην βαλω ενυδατικη το βραδυ!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ χρήσιμα τα tips σου Ζαχαρούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny