Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Λαδάκια Μαλλιών!


Γειά σας κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια λαδάκια μαλλιών που χρησιμοποιώ τελευταία. Να σας πω οτι τα δικά μου μαλλιά είναι κανονικά με ελαφρώς ξηρές άκρες, και έχω κανονική τρίχα.
Πάμε να σας πω τη γνώμη μου για ένα-ένα και πως το χρησιμοποιούσα!

  • LIERAC
Το καινούριο πολυχρηστικό λαδάκι της Lierac που χρησιμοποιείται τόσο στα μαλλιά, όσο και στο σώμα και πρόσωπο. Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε στα μαλλιά καθώς ένοιωθα λες και είχα βάλει κολώνια στα μαλλιά μου και ίσως λίγο φριζαρισμένα. 
Θα το αγόραζα; Όχι δεν θα το αγόραζα γιατί το βρίσκω αρχικά πολύ ακριβό καθώς η τιμή του είναι μεταξύ 20,50 ευρώ έως 30, 22 ευρώ τα 100 ml!! Και έπειτα δεν κάνει απολύτως τίποτα για τα μαλλιά μου. Οπότε I'm so sorry Lierac.


  •   AVON
Το Μαροκινό Αργανέλαιο της Αvοn, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό. Γενικά αυτό το λαδάκι με δίχασε καθώς στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά στην πορεία άρχισε να μου ψιλοαρέσει, ψιλό το τονίζω. Δρα πολύ καλύτερα σε νωπά μαλλιά, εγω το βάζω μετά το μπάνιο και αφίνω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά. Θα έλεγα οτι τα νοιώθω ελάχιστα πιο απαλά αλλά παρόλο που είναι τόσο παχύρευστο δεν τα βαραίνει ούτε τα κάνει λιπαρά.
Θα το ξαναγόραζα; Δεν νομίζω. Είναι φθηνό καθώς μπορείτε να το βρείτε με 3,95 στην μπροσούτρα της Avon, όμως προτιμώ να δοκιμάσω κάτι άλλο που ίσως θα με αφίσει 100% ικανοποιημένη.


  • Λάδι Καρύδας
Γνωστό σε όλες! Το λάδι καρύδας ενυδατώνει τα μαλλιά και τα αφίνει πιο γυαλιστερά κλπ κλπ. Αν θες να δεις μάσκες με λάδι καρύδας κλίκαρε εδώ. Το χρησιμοποιούσα για μάσκα στα μαλλιά μου με σακουλίτσα και όλα κυλούν ομαλά. Έχει διακριτική μυρωδιά και λεπτήρευστη υφή. Το μόνο αρνητικό  που βρίσκω είναι το γεγονός ότι είναι στέρεο έλαιο, δηλαδή άμα παγώσει λίγο ο καιρός-καλή ώρα-γίνεται σαν πέτρα και θέλει λιώσιμο σε μπεν μαρί, είτε κατευθείαν με ζεστό τρεχούμενο νερό.
Θα το ξαναγόραζα; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Γιατί 1ον.Είναι φυσικό έλαιο 2ον.Κοστίζει 6Ε το 1 κιλό και 3ον. Έχω δει διαφορά στα μαλλιά μου, καθώς είναι πιο ενυδατωμένα και βοηθάει στο φριζάρισμα, όχι ολοκληρωτικά αλλά βοηθάει. 
  • Υγρή Κερατίνη
Οκ ίσως αυτό να μην είναι έλαιο και δίκιο θα έχετε αν σκεφτήκατε "μα καλά κερατίνη;;;"
Απλά χρησιμοποίησα πρώτη φορά τέτοιο προϊόν στα μαλλιά μου και μου άρεσε. Έχει μια περίεργη μυρωδιά,η οποία όμως δεν μένει στα μαλλιά. Τη χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά και θα δοκιμάσω να τη συνδιάσω με τη μαλακτική μου κρέμα ή τη μάσκα μου.
Θα την ξαναγόραζα; Ναι, γιατί όχι; Είναι 200ml κοστίζει 2Ε και κάτι κάνει στα μαλλιά μου οπότε Viva la keratina liquida!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι απ'όλα αυτά; Ποιά είναι η άποψή σας;


16 σχόλια:

  1. την κερατινη και το λαδι καρυδας απο που τα αγοραζεις? το λαδακι της avon παντελως αδιαφορο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To λαδι καρυδας απο ενα μαγαζι με χημικα και την κερατινη απο το oggi,στην Πατησιων :) ναι εντελως αδιαφορο αλλα με τοσο καλη τιμη λογικο :Ρ

      Διαγραφή
  2. Λάδι καρύδας και λαδάκι Avon = Love για μένα!! :)
    το πρώτο το δοκίμασα και στην κρέμα μαλλιών..χμμ...κάτι ψιλοέκανε...
    αλλά ναι..είναι βούτυρο η κανονική του μορφή...καλά του αλλάξανε συσκευασία και το βάλανε σε μπουκάλι??για ποιο λόγο???πως θα βγαίνει τώρα το χειμώνα??Εγώ το χα πάρει σε βάζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα ευτυχως μου εκοψε και το βαλα σε αλλο μπουκαλακι οσο ηταν ακομα υγρο και μπορω να το "λιωνω" με τους τροπους που αναφερω απο πανω :Ρ με εσωσες με τη λαδαρα καρυδας!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό που έκανες αναφορά και στα 4! Το λάδι καρύδας πρέπει να μυρίζει υπέροχαααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω γλυκια μου! Δεν μυριζει σχεδον καθολου πρεπει να το μυριζεις για πολυ ωρα για να σ ερθει το αρωμα της καρυδας :Ρ

      Διαγραφή
  4. το λαδάκι της avon έχω δοκιμάσει μόνο - που μου αρέσει αρκέτα!
    λαδάκι καρύδας μόλις μου θύμισες ότι ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσω επιτέλους!
    τα άλλα δύο δε τα ήξερα...αλλά τα έμαθα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! :) Εγώ από αυτά δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο. Παλιά είχα αγοράσει το κανονικό marocan oil αλλά ήταν υπερβολικά ακριβό και τώρα χρησιμοποιώ της Elvive αν και γλυκοκοιτάζω και αυτό της Garnier!! Μου άρεσε βεβαια και η ιδεα με το coconut oil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω χρησιμοποίσει ποτέ κάποια από αυτά!!Πολύ ενδιαφέρον post!

    Μάρω από: http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θέλω το λάδι καρύδας οπωσδήποτε!!!!!την κερατίνη από που την πήρες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny