Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

LIERAC-PHYTO Review! (GR)


Γειά σας Κορίτσια! Σήμερα έχουμε ένα review σχετικα με προϊόντα της Lierac και της PHYTO. Eίμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που έπεσαν στα χέρια μου αυτά τα προϊόντα, πόσο μάλλον που είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Να πω πως μου τα έστειλαν οι εταιρείες και σ'αυτήν την ανάρτηση θα δείτε αποκλειστικά την γνώμη μου ως καταναλώτρια, δεν έχω σκοπό να διαφημίσω ή δυσφημίσω καμία εταιρεία απο τις 2. Και μιας που ξεκαθάρισα τη θέση μου ας ξεκινήσουμε!

Θα ξεκινήσω απο την εταιρεία PHYTO. Για όσες δεν ξέρετε η εταιρεία αυτή παράγει φυτικά προϊόντα μαλλιών(σαμπουάν κλπ). Τα δικά μου μαλλιά είναι κανονικά προς ξηρά οπότε μου έστειλαν το Νο. 1 όπως φαίνεται και από την εικόνα το οποίο είναι για ξηρά μαλλιά, και το Νο. 2 που είναι για όλους τους τύπου.Να προσθέσω ότι πριν λουστώ με αυτά τα σαμπουάν είχα βάλει μεγάλη ποσότητα αφρού στα μαλλιά μου ώστε να τσεκάρω και το πόσο καλά μπορούν να καθαρίσουν τα μαλλιά και απο προϊόντα styling πέρα της φυσικής λιπαρότητας και των λοιπών ρύπων.(καλό ε;)

Νο.1(ξηρά μαλλιά): Είναι ένα σαμπουάν με κρεμώδης υφή. Έχει μια υπέροχη μυρωδιά που εμένα μου θύμισε γλυκιά μυρωδιά αμυγδάλου. Λούζοντας τα μαλλιά μου με αυτό τα αισθάνομουν πολύ μαλακά, σαν να είχα απλώσει μαλακτική, αφού στην αρχή νόμιζα οτι ίσως έκανα λάθος και τελικά ήταν μαλακτική(!), αλλά όχι ήταν σαμπουάν. Καθώς όμως τελείωσα και τα μαλλιά μου στέγνωναν(φυσικά) τα μαλλιά άρχισαν να φριζάρουν ελαφρώς(!) Το περίεργο ήταν όμως ότι οι άκρες μου ήταν πολύ πιο μαλακές απ'ότι γίνονται με τη μαλακτική κρέμα μου. Πάντως τα καθάρισε αρκετά καλά. 

Νο.2(για όλους τουε τύπους): Σαμπουάν σε μορφή τζελ. Είχε μια ήπια μυρωδιά που εμένα μου θύμισε βότανα, τσάι του βουνού ίσως. Το συγκεκριμένο με απογοήτευσε και απο θέμα μυρωδιάς αλλά και απο θέμα φριζαρίσματος. Τα μαλλιά μου αφου στέγνωσαν πάλι φυσικά τα ένοιωθα πολύ φουντωτά, φριζαρισμένα και ίσως ξηρά. Γενικά μου αρέσουν τα μαλλιά μου να είναι φουντωτά(οχι φριζαρισμένα όμως) γιατί αισθάνομαι οτι φαίνονται πιο πλούσια έτσι. Όμως αυτό το σαμπουάν δεν έκανε αυτό που είχα στο μυαλό μου.  

 Συνεχίζουμε με την Lierac.
Oρός ή serum για τους μαύρους κύκλους. Πιστεύω ήμουν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δοκιμή καθώς υποφέρω από μαύρους κύκλους. Ο ορός αυτός έχει πολύ λεπτήρευστη υφή. Έχει ωραίο άρωμα και αφίνει μια γυαλάδα κάτω απο το μάτι που ευτυχώς απορροφάται γρήγορα. Δεν είναι κάποια αισθητή βελτίωση στους μαύρους κύκλους μου(με μια κρέμα απο μόνη της δεν μπορείς να κάνεις και πολλά) αλλά μπορώ να πω οτι με βόλεψε για βάση του κονσίλερ. Κάτι άλλο που θέλω να προσθέσω είναι πως από τη στιγμή που είναι ένα προϊόν για τα μάτια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπει μέσα σε αυτό. Έτσι την "πάτησα" και εγώ μια φορά και μου μπήκε λίγο στο μάτι και μπορώ να πω ότι με έτσουξε φριχτά. Θα έπρεπε πιστεύω να ήταν λίγο πιο "φιλικό" για αυτήν την περιοχή.
Στη συνέχεια ένα scrub για το σώμα με ζάχαρη, κόκκους βανίλιας και κουκούτσια ροδάκινου. Έχει μια εξαιρετική μυρωδιά και υφή. Εγώ το χρησιμοποίησα βέβαια στο πρόσωπο μου, γιατί είχα ένα πρόβλημα με μια πλήρως αφυδατωμένη μύτη και μαύρα στίγματα. Και μπορώ να πω οτι μου έκανε απίστευτη δουλειά χωρίς να με πληγώσει. Μου άρεσε! 
 Επίσης, ολοκλήρωσα τη "θεραπεία" του προσώπου μου με αυτό εδώ το λαδάκι που είναι με 3 έλαια λευκών λουλουδιών (γιασεμί, γαρδένια και καμέλια) και είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μου πρόσφερε απίστευτη και άμεση ενυδάτωση με πολύ λίγη ποσότητα, κάτι το οποίο δεν είχα καταφέρει με μεγαλύτερες ποσότητες απο άλλες κρέμες και λάδια. Στο σώμα μπορώ να πω ότι κάνει παρόμια δουλειά. Στα μαλλιά όμως δεν μου άρεσε. Αισθανόμουν τις άκρες μου πιο ξηρές απ'ότι ήταν και ίσως λίγο φριζαρισμένες.(Γενικά όταν τα μαλλιά μου φριζάρουν, σημαίνει αυτόματα "δεν μου αρέσει αυτό που μου έβαλες") Παρ'όλα αυτά έχει ένα πολύ ωραίο λουλουδένιο άρωμα-που θυμίζει κολόνια, αλλά είναι αρκετά έντονο, δεν θα το σύστηνα δηλαδή σε κάποια κοπέλα που έχει πρόβλημα ή απλά δεν τις αρέσουν οι έντονες μυρωδιές.
 Μια τύπου ΒΒ κρέμα. Η συγκεκριμένη είναι στην απόχρωση sable, δηλαδή το χρώμα της άμμου. Η χρωματική απόδοση ήταν καλή και σχετικά καλυπτική όμως η απόχρωση ήταν σκούρη για μένα. Χρειάζεται να "σεταριστεί" με πούδρα και εγώ έβαλα μια διάφανη-λευκή πούδρα για να φτιάξω λίγο το χρώμα, με επιτυχία(!) Ωστόσο μου άρεσε περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη τύπου ΒΒ έχω δοκιμάσει για κάποιο λόγο.

 Και τέλος μία κρέμα σώματος για "τέλεια ενυδάτωση" όπως λέει. Έχει μια ελαφριά και δροσερή υφή με υπέροχη μυρωδιά. Ενυδατώνει το δέρμα αλλά δεν ένοιωσα να διαρκεί η ενυδάτωση της. Η μυρωδιά της απο την άλλη μένει στο δέρμα και αυτό μου άρεσε. Επίσης όπως φαίνεται και από την εικόνα είναι PARABEN-FREE, δηλαδή δεν περιέχει parabens. Πάρα πολύ όμορφο είναι το γεγονός ότι οι εταιρείες αλλάζουν την σύσταση των προϊόντων τους προκειμένου να τα κάνουν πιο φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό!












Αυτά είχα να σας πω για τα προϊόντα αυτών των εταιρειών. Αρκετά μεγάλο post, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον να κάνω μια καλή αναφορά γι' αυτά τα προϊόντα. Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσετε την ανάρτησή μου, θα περιμένω και την δική σας άποψη στα σχόλια! Γειά σας!

5 σχόλια:

  1. Αυτό το scrub το έχω κι εγώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Πρέπει να το κάνω μου φαίνεται! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου αρεσε παρα πολυ Κοραλλακι! Να το δοκιμασεις οπωσδηποτε!

      Διαγραφή
  2. Αχ τέλεια όλα!!! Αγάπησα το scrub και το λαδάκι!! Τα χρησιμοποίησα και τα 2 στο σώμα και τα λάτρεψα!! Δεν ξέρω κατά πόσο όμως θα σου κάνει καλό να βάζεις στο πρόσωπο scrub σώματος, έχει πιο σκληρούς και μεγάλους κόκκους και ίσως δεν κάνει καλό.. Εντελώς η γνώμη μου και φιλική συμβουλή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα μου φανηκε πολυ απαλο σαν scrub, καμια σχεση με αλλα. Συν του οτι εβαζα ελαχιστη ποσοτητα και μ κανε μια μαγικη δουλεια ;Ρ και το λαδακι υπεροχο το βαζω με το σταγονομετρο για να μην μου τελειωσει!!

      Διαγραφή
    2. Χαχα κι εγώ το ίδιο έκανα με το λαδάκι!! Με το σταγονόμετρο δεν λες τίποτα!! :)

      Διαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny