Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Διάλεξε το παλτό σου, σύμφωνα με το σωματότυπο σου!


'Οταν αισθανόμαστε άσχημα με τις χαμηλές θερμοκρασίες, όταν τα δερμάτινα μπουφάν και τα αδιάβροχα δεν είναι πλέον αρκετά ζεστά ~ είναι η ώρα για τα παλτά! Αν θέλετε να πάρετε ό, τι νέο υπάρχει αυτή τη σεζόν σας συμβουλεύω όχι μόνο να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας, γιατί δεν έχει σημασία πόσο της μόδας είναι ένα παλτό,το οποίο δεν πάει σε οποιοδήποτε σώμα .
Οδηγός για την επιλογή του τέλειου παλτού για εσάς:
Χαιρετήστε τους κρύους μήνες με στυλ !

Σχήμα Κλεψύδρα 

Το κλειδί για την εύρεση του τέλειου παλτό για σας είναι να επιλέξετε ένα στυλ που δίνει έμφαση , αλλά δεν κρύβει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας . Αγοράστε ένα μοντέλο με "φουντωτό" πυθμένα και ένα παχύ ιμάντα που μπορεί να δείξει λεπτή μέση σας .

Μικροκαμωμένη

Το μήκος θα πρέπει να είναι μεχρι τους μηρούς. Αποφύγετε τις υπερ δραματικές διακοσμήσεις - και χρησιμοποιήστε κάποιο έντονο χρώμα για έξτρα πόντους στυλ!

Σχήμα Αχλάδι 

Επιλέξτε ένα μεγάλο , ενδιαφέρον γιακά , έτσι ώστε να μπορεί να προσελκύσει την προσοχή στους ώμους και το ντεκολτέ . Η ευθεία γραμμή αυτού του παλτό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε την περιφέρεια,στο κάτω μέρος του σώματος .

Μεγάλα στήθη

Μείνετε μακριά από σταυρωτά μοντέλα . Αντί να επιλέξετε εκτεταμένες περικοπές με V- επιλέξτε μια λαιμόκοψη σε σχήμα τέτοιο ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Μικρός κορμός

Παλτά αυτού του τύπου δεν είναι μόνο της μόδας αλλά ταιριάζουν και σε αρκετές . Αυτό το σχήμα παίζει με το μήκος, ώστε να σας βοηθήσει να επεκτείνεται οπτικά τον κορμό . Μόνο μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα μοντέλο που δεν είναι πάρα πολύ μακρύ, ώστε να μπορείτε να δείτε τα μακριά πόδια σας .

"Ανοιχτοί" ώμοι, όπως οι κολυμβητές

Για το σχήμα αυτό μία είναι η λύση, αν αισθάνεστε πως δεν είναι θυληκό δοκιμάστε να μεταμορφώσετε το στυλ σας φορώντας παλτά με μαλακούς ώμους.

Σε σχήμα μήλου

Όταν επιλέγετε ένα παλτό είναι καλύτερο να τονίζονται τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σας, που πιθανότατα θα σας κολακεύουν. Οπότε το μοντέλο που θα επιλέξετε θα πρέπει να αποτελεί ένα σχήμα, το οποίο δεν θα προσελκύσει την προσοχή στην κοιλιά σας .

Λεπτή σωματική διάπλαση , τύπου ballerina

Η Ψηλή και λεπτή σιλουέτα σας είναι ιδανική για ένα σφιχτό παλτό . Επιλέξτε ένα σχέδιο που να περιέχει και κολάρο(στο λαιμό) για να δώσει έξτρα έμφαση στο σώμα σας .

Φαρδιοί γοφοί

Το Ασύμμετρο κόψιμο είναι τι πιο κατάλληλο , διότι δημιουργείται για να επισυνάψουν το σώμα . Καλύπτει τα ευρύτερα μέρη, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κοντά πόδια

Ίσως δεν είναι θέμα να σκεφτόμαστε τα πόδια μας όταν πρόκειται για παλτά , αλλά αν έχετε μικρότερου μεγέθους , υπάρχει ένας τρόπος για να τα επεκτείνετε οπτικά . Επιλέξτε ένα μοντέλο που καλύπτει τους γοφούς και υπάρχει και μια ζώνη που τονίζει τη φυσική γραμμή του σώματος .Η ψηλή μέση δημιουργεί την ψευδαίσθηση των μακριών ποδιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny