Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Aγαπημένα κόκκινα κραγιόν!


Κραγιόν Κραγιόν Κραγιόν Κραγιόν ΠΑΝΤΟΥ! Η αγάπη κάθε γυναίκας και ο καλύτερός μας φίλος για όλες τις περιστάσεις. Μιας που ξεκίνησε και επίσημα το φθινόπωρο είπα να κάνω ένα post σχετικά με τα δικά μου αγαπημένα κραγιόν,στο χρώμα της φωτιάς. Τα κόκκινα κραγιόν είναι must-have για φέτος το φθινόπωρο αλλά εντάξει σταματάω την πολυλογία και πάμε να σας δείξω τα δικά μου αγαπημένα κραγιόν:)
Aυτά είναι τα χρωματάκια. Μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους καθώς είναι όλα κόκκινα απλά διαφέρουν μεταξύ τους στην απόδοση, στην υφή και φυσικά στη διάρκεια!
Ξεκινώντας με το Νο.1:
Είναι ένα lip stain Νο.512 απο την ΕXCEL. H αλήθεια είναι οτι "πορτοκαλίζει" αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα, όμως έχει πολύ έντονη απόδοση και στην αρχή αφίνει glossy τα χείλη και στη συνέχεια γίνεται matte. Η αλήθεια είναι οτι ξερένεται πολύ πάνω στα χείλη, αλλά επειδή μ'άρεσε πολύ το χρώμα του πρόσθεσα λίγο απο το αγαπημένο μου lip balm και σώθηκε :)



Νο. 2:
Είναι ένα κραγιόν απ'οτι είδα απο τα lidl. Είναι πολύ παλιό αλλά είναι θαυματουργό! Ονομάζεται Dream Red και το νουμεράκι του είναι το 014. Είναι το τέλειο κόκκινο για μένα. Έχει μαλακή υφή αλλά παράλληλα είναι και πλούσια, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Έχει κανονική διάρκεια-δεν με τρέλανε- αλλά κατά τα άλλα έχει ΥΠΕΡΟΧΟ κόκκινο χρώμα!




Νο. 3:
'Ισως το πιο απαλό απ'όλα πρόκειται για μια απομίμηση της Lancome. Δεν έχει ούτε νουμεράκι, ούτε τίποτα πάνω του. Στη συσκευασία δείχνει πολυ σκουρό κόκκινο αλλα απο απόδοση δεν λέει και πολλά. Βέβαια ακριβώς επειδή ειναι σχετικά απαλό κόκκινο το φοράω απογευματάκι συνήθως





Νο. 4:
Βαolishi No.6. Με την συγκεκριμένη εταιρεία έχω σχέσεις αγάπης-μίσους. Η συγκεκριμένη σειρά κραγιόν όμως πολύ μου άρεσε.  Πολύ ενυδατικό κραγιόν με μέτρια απόδοση και αυτό. Ιδανικό για απογευματάκι!




Νο.5:
Μineral Cosmetics No.31. Όσες με διαβάζετε ή με παρακολουθείτε "πιστά" θα ξέρετε πόσο αγαπώ αυτα τα κραγιόν. Μυρίζουν τσιχλόφουσκα, είναι ενυδατικά, έχουν υπέροχη γκάμα αποχρώσεων και τέλος απλά είναι ΣΟΥΠΕΡ! Κοστίζουν 1 ευρώ, είναι ελληνικής κατασκευής(στηρίζουμε ελληνική οικονομία) και για κάποια η οποία δεν μπορεί να διαθέσει πολλά ώστε να αγοράσει κραγιονάκια της τα συστήνω! Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη γιατί έχει φοβερή απόδοση και με μία δεύτερη "στρώση" μπορείς να παρατήνεις τη διάρκεια του. Φοβερό!

Νο.6: Golden Rose No.49,ultra rich colour. Πρόσφατο απόκτημα και έγινε αγαπημένο. Τέλεια απόδοση, υπέροχο χρώμα. Είναι ένα καθαρό κόκκινο χρώμα και δυστυχώς η κάμερα το αδικεί. Το συστήνω επίσης!






Εσείς έχετε αγαπημένα κόκκινα κραγιόν; Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω; Θα δοκιμάζατε; Περιμένω τα σχολιάκια σας! 
Φιλιά, Ζαχαρούλα :*





11 σχόλια:

  1. δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω!! πολυ ωραιο ποστ! θυμασαι τιμη για την golden rose??
    φιλακια απο :http://mairhxeno.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/pages/Marys-Diary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το lip stain φαίνεται τέλειο!
    xx
    http://thecosmicsecret.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι αρκετα ξηρο μετα πανω στα χειλη, εγω ελιωσα ενα λιπ μπαλμ και του βαλα λιγο μεσα και αυτο το εσωσε

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία κόκκινα όλα! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά φαίνονται όλα καλά. Γενικά όμως προτιμώ τα πιο βαθιά κόκκινα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, που τα βρίσκετε τα mineral cosmetic s?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny